fejlec.jpg

Horpadásjavítás - autóesztétikai szolgáltatásaink

Horpadás javítás - Automagic.huHorpadások javítása

Ajtórányitás, gesztenye, faág, bevásárlókocsi okozta horpadások, ütődések, kisebb és nagyobb horpadások javítása profi szinten, tökéletes minőségben.

100 %-OS EREDMÉNY!

Sokan nem hiszik el, de mégis igaz. A horpadások 100%-osan eltüntethetők. Nincs utócsiszolás, polírozás! Tökéletes horpadásjavítás!
Legyen akár élben, vagy merevítő alatt.

CARBON, DENTCRAFT, EXCELTOOL, és HOTBOX fényezés nélküli horpadásjavító rendszerrel. 
A javítási idő általában 1-2 óra hossza, nagyobb horpadások sérülések esetén akár 1 munkanap is lehetséges
A horpadások javítási költsége általában a hagyományos szakszerű javítási költség kb. 70%-a. Akár 8 000 Ft-tól.

Bár akadnak olyan esetek, amikor drágább, mint a hagyományos módszer, a fényezés azonban mégis eredeti marad.
Kérjen árajánlatot akár e-mailben, egy mellékelt fényképpel.

Sokan azt gondolják, hogy egy gépet tesznek rá az autóra, és vákuummal, kiszippantják egyszerűen a horpadást. Sajnos ez nem ilyen könnyen működik. Több éves, minden napos gyakorlás eredményeképpen speciális szerszámokkal szakember végzi a javítást nagy odafigyeléssel.
Ugyan létezik elektromágnes rendszer, melyet cégünk is használ, de sok alkalmazási korlátja van a javítás során.

Carbon fényezés nélküli horpadás javító rendszerA festés nélküli horpadáseltávolítás - lehetővé teszi a kisebb horpadások javítását karosszériajavítás, -bontás nélkül, az eredeti festékréteg megóvásával, az autó újrafényezése nélkül. Ezt a technológiát alkalmazzák a legnagyobb autógyárak is a szerelés, szállítás közben keletkezett kisebb karosszériahibák javítására. (A győri Audi gyárban is dolgoztunk a gyártás közben keletkezett horpadások javításán.)

Miért érdemes?

 • Általában gyorsabb és gazdaságosabb, mint a hagyományos javítás, azaz a karosszériajavítás (kalapálás) és fényezés (gittelés, fényezés). 
 • Nincs színeltérés, szórási vagy gittelési hiba, mint a fényezésnél. 
 • Nem változik a rétegvastagság.
 • Új és használt autókon is használható.
 • Alumínium elemek is javíthatók.
 • Az autó nem veszít az értékéből, mert a fényezése eredeti marad.
  Nincs környezetszennyezés.
A biztosító társaságok és az autógyárak is ezt a technológiát javasolják illetve használják.

JAVÍTHATÓ FÉNYEZÉS NÉLKÜL?

2007-től Magyarországon megsokszorozódott a horpadásjavítók száma. Sokszor akadnak olyan esetek, amikor tévesen azt az információkat terjesztik, hogy a horpadás már nem javítható. Sajnos nem merik azt mondani, hogy ők nem képesek megjavítani tökéletesen, vagy azt mondják, hogy nem lehet 100 %-osan eltüntetni a horpadást, inkább félrevezetik az embereket. Ezért mindenképp bízza autóját szakemberre!

Sajnos vannak a mai napig olyan kárszakértő szakemberek, akik szintén nem, vagy tévesen ismerik a javíthatósági lehetőséget, mert olyan javítóktól informálódtak, akik tudása korlátozott, így az általuk továbbított szakvélemény is megkérdőjelezhető.
Mi előre tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a horpadás javítható vagy sem. 1000 esetből 1-szer adódhat olyan, hogy mi is tévedünk, de ilyenkor ha nem 100 %-osan tűnik el a horpadás, akkor nem kell kifizetni a szolgáltatást.

A horpadásjavítás során előfordulnak olyan esetek, amikor már a sérülések nagysága, elhelyezkedése, mennyisége illetve formája végett a gazdaságosság kérdéses. Ezért előfordulhat, hogy a javítás költsége meghaladja a hagyományos javítási költséget, de a fényezés még mindig eredeti marad.
Jégkáros autók javításánál szintén 100 %-osan el lehet tüntetni a horpadásokat.

Mit jelent a 100 %? Egy szakember megnézi, és nem tudja megállapítani, hogy korábban jégkáros volt vagy nem.

További információk e-mailben.

TELJESKÖRŰ BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS

 1. Önnek csak be kell jelenteni a kárt a biztosító társaságnál telefonon, emaiben vagy személyesen az irodánkban.
 2. Egy előre egyeztett időpontra elhozza hozzánk sérült autóját és akár még aznap készen kapja vissza kisebb sérülések esetén.
 3. Így Önnek casco-s kár esetén csak a vállalt önrészt kell megfizetnie.


Szerződéses és javasolt javítóként dolgozunk a biztosítótársaságoknak.


Renault horpadás javítás előtt

Horpadás javítás előtt

Renault horpadás javítás után

Horpadás javítás után

Ajtó rányitás

Ajtórányitás

Ajtó rányitás javítás

Ajtórányitás javítás után

Horpadás javítás

Horpadás javítás előtt

Horpadás javítás

Horpadás javítás után

Horpadás javítás

Horpadás javítás előtt

Horpadás javítás

Horpadás javítás után

Horpadás javítás

Horpadás javítás előtt

Horpadás javítás

Horpadás javítás után

Horpadás javítás tanfolyam, horpadásjavítás tanulás

A horpadásjavítás is egy szakma, melynek elsajátításához idő szükséges. Ha türelmesek vagyunk, és készek arra, hogy akár 2-3 évet is tanulással töltsünk (mint iskolás korunkban), akkor meg lehet próbálni, hogy tényleg elég türelmesek, kitartóak és ügyesek vagyunk-e? Tanfolyamok októbertől áprilisig.

Szükségünk van szakemberekre! Ha te is tagja szeretnél lenni egy lelkes csapatnak, akik alkotni szeretnek és akár külföldön is szívesen dolgoznál, akkor JELENTKEZZ!!!

HORPADÁSJAVÍTÁS RÖVID TÖRTÉNETE:

Magyarországon egyre több helyen találkozhatunk már a horpadásjavítás fogalommal.
A horpadásjavítás eredete az autógyárakhoz vezethető vissza, ahol az illesztési hibákat próbálták így javítani. A technika fejlődésével erre már nem volt szükség, de sokszor adódtak „szállítási sérülések, amik kezelésére kifinomították ez a módszert.

Hazánkban a ’90-es évek végétől már foglalkoztak “titkos” módszerrel a horpadások javításával. Cégünk 2002-től kezdte el a technológia alkalmazását, és 2003-tól már javítottuk, ugyan csak kezdőként, a jégkáros autókat, és mindenki előtt felfedtük a “titkot”.
Bárkinek kész voltunk, és vagyunk megmutatni a “titkot ”, mert ennek elsajátításához rengeteg gyakorlás és tanulás szükséges.

Bár az utóbbi években a javítók száma is megsokszorozódott, óvatosnak kell lennünk, hogy kire bízzuk autónkat. Milyen gyakorlattal, referenciákkal rendelkezik a műhely. Ha elvisszük egy javítóhoz az autónkat, hogy a horpadást el szeretnénk tüntetni, és azt a választ kapjuk, hogy ezt már nem lehet javítani, vagy nem lehet tökéletesen eltüntetni, az nem minden esetben igaz. Sokszor téves információval láthatnak el a kezdő, „olcsó“ horpadásjavítók. Kérjen több helyről ajánlatot.