fejlec.jpg

Cégünk

Az egri Auto Magic története

Az Auto Magic Autókozmetika műhelyt 2000-ben kezdtem el működtetni egyéni válalkozóként. Az elmúlt 8 év alatt sikerült olyan megbecsülést szereznünk a szakmában, hogy az ország különféle pontjairól jönnek hozzánk ügyfelek. Akár Zalaegerszegről, Szegedről, Békéscsabáról Budapestről vagy Nyíregyházáról legyen szó. Ezt a megbecsülést oly modón tudtuk kivivni, hogy csak minőségi munkákat nyújtunk minőségi anyagokkal. Folyamatosan fejlesztünk, bővülnek szolgáltatásaink, melyek különlegesek még Magyarországon. Előszőr nagytakarításokkal foglalkoztunk, és professzionális polírozással. Igaz ezt a fajta minőséget eleinte, régebben kevesen tudták értékelni. Mi akár ki is fertőtenítjük az autó belsejét, elüzzük a kellemetlen szagokat. Az utolsó csavarig mindent áttisztítunk. Az autó fényezését karcmentesítjük, és olyan védelmet adunk neki, hogy ellen tudjon állni az időjárás viszontagságainak, ne karcolódjon könnyen, és nyáron a bogarakat könnyel el lehessen távolítani. Igazábol mi nem kitakarítjuk az autókat, hanem újat varázsolunk belőle.

Munkáinkra garanciát vállalunk.

A különleges szolgáltatások közül először a horpadásjavítást említeném meg, melyet fényezés nélküli technológiával végezzük 2002 -óta. Ezt országos szinten is kevesen végzik, nem beszélve a jégkáros autók javításáról. A megfelelő szakmai hátteret folyamatos tréningekkel biztosítjuk.

2004 -től kezdtünk el foglalkozni az esztétikai javításokkal:

Szövetjavítás: pl kiégetett ülés, szönyeg javítása.
Bőrjavítás: Kiszakatt, kikopott bőr javítása.
Bőrfestés: Akár az egész autó belsejét átfestjük.
Belső műanyagok javítása: kifúrt műszerfal, megkarcolt, széttört műanyag javítása, festése.
Kormányfestés: elkopott kormány javítása.
Lökhárítószervíz és külső műanyagok heggesztése, javítása.
Szélvédő javítás és polírozás: Kőfelverődések javítása
2006-tól Szolgáltatásainkat bővítettük Hygiasepet Aktív autóhigéniával és az autóvédelemmel- UV lakk és üveggravírozással.
2006 év végétől Kavicsvédő foliázás
Auto Magic ISO 9001 minősítés2007 juliusában új műhelybe költöztünk,ahol szebb környezet várjuk ügyfeleinket. Az Egri Ipari Parkban telepedtünk le közvetlen az autószalonok mellett. Az új műhelyben ismét bővítettük szolgáltatásainkat az autó és épület üvegfoliázással. Az egyéni vállakozásból KFT-vé alakultunk át.
2008 júliustól ISO 9001 minőségiráyítási rendszert vezettünk be.

Csapatunk szakemberei és feladatkörök

Cégvezető, Ügyfélkapcsolat

Ivánszki Árpád
06 70-316.6666

Horpadásjavítás

Póta Ferenc (FECA)
06 70-500.7800

Autópolírozás és Tisztítás

Jenei Sándor (SANYI)
06 70-316.6060